FOTO EXCLUSIV Rapperul american Xzibit face de râs un hotel de lux din Mamaia: “Tot ce e în camera asta e mai bătrân decât mine”

Rapperul Xzibit, nemulțumit de condițiile de cazare din Mamaia
Rapperul Xzibit, nemulțumit de condițiile de cazare din Mamaia

Celebrul rapper american Xzibit, aflat la prima lui vizită în România, nu s-a declarat foarte mulțumit de condițiile în care a fost cazat la Mamaia. Artistul a postat pe contul său oficial de Facebook mai multe imagini însoțite de texte dezaprobatoare la adresa unui hotel de lux din stațiune.

Xzibit, pe numele său adevărat Alvin Nathaniel Joiner, a fost invitatul de onoare al unui club de fițe din nordul litoralului. El a concertat în noaptea de joi spre vineri la Ego Club Mamaia.

Surse demne de încredere au declarat în exclusivitate pentru Constanța News că rapperul a cerut organizatorilor clubului opt camere la un hotel de lux. Le-a primit și atunci când a ajuns în zona de cazare a început să critice tot ce i s-a oferit.

Aceleași surse au precizat pentru Constanța News că Xzibit a fost cazat la un hotel de patru stele din nordul stațiunii Mamaia, care are cuvântul “Luxury” în nume. El a locuit într-un “Superior Apartment” care cuprinde un living, dormitor cu pat dublu, baie și vedere la mare. Acesta nu este hotelul cu care clubul are contract de obicei, ci o locație exclusivistă. Prețul pentru un astfel de apartament este de peste 1100 lei/noapte. Hotelul face parte dintr-un resort situat între Mamaia și Năvodari și a fost deschis în luna iulie 2013.

Prima imagine postată a fost una cu intrarea de la toaletă care avea o perdea de mărgele.

“Check out how enter the bathroom. Yeah, you guessed it, beads. Xzibit Powers in this mutha. #damn. The shit I go thru to get to my fans” a scris Xzibit.

Câteva minute mai târziu el a continuat cu imaginea patului său. Așternutul cu flori de trandafir, tăblia capitonată și oglinda venețiană completau peisajul. Rapperul, intrigat de felul în care arăta patul, și-a anunțat fanii că doarme pe o canapea. Tirada a continuat cu o altă imagine în care se poate vedea un colț de canapea și o parte de fotoliu.

Xzibit comentează “Tot ce e în camera asta e mai bătrân decât mine”.

Fanii sau românii care au văzut postările sale erau împărțiți în două tabere: unii îl criticau pentru faptul că nu este recunoscător pentru ceea ce a primit de la organizatori, iar alții îl înucrajau să plece mai repede din România.

Spre dimineață, Xzibit a revenit cu o poză cu plaja din Mamaia care îndulcea peisajul sinistru al șederii sale pe meleaguri românești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*