FOTO Primarul Decebal Făgădău deja dă vina pe… “greaua moștenire”: “Nu se poate face în două luni ce nu s-a făcut în 26 ani”

Decebal Făgădău. FOTO Adrian BoiogluDecebal Făgădău. FOTO Adrian Boioglu

Primarul de Ccnstanța, Decebal Făgădău iese pentru prima dată pe pagina sa oficială de Facebook și dă cu bâta în baltă în discuțiile cu oamenii care l-au ales.

Edilul a publicat mai multe poze cu pasajul de pe strada Ștefan Cel Mare, cel care face legătura între o zonă mizerabilă și una plină de gropi și ruine. Pasajul, proaspăt reabilitat arată foarte bine, dar tot ceea ce este în jurul lui lasă mult de dorit. Lucrarea a fost realizată de tânărul arhitect constănțean Victor Plăcintă, cel care a avut și ideea trotuarelor pixelate de pe Bulevardul Tomis.

Nu a durat foarte mult de la publicarea imaginilor și constănțenii au și început să-i adreseze întrebări edilului. Atunci când a fost îndemnat de un constănțean să asfalteze și să amenajeze trotuarele din cartierul Compozitorilor, Decebal Făgădău a răspuns sec: “cine se așteaptă se se facă în două luni ce nu s-a făcut în 26 ani?”.

Discuție constănțeni - Făgădău

Discuție constănțeni – Făgădău

Ne întrebăm dacă primarul Decebal Făgădău a uitat că a fost primar interimar timp de un an înainte de alegeri și că a ocupat scaunul de viceprimar cu un Consiliu Local majoritar PSD din 2009 până în 2015. În două luni cu siguranță nu se poate face tot, dar în șapte ani nu este posibil?

Iată cum arată noul pasaj de pe strada Ștefan cel Mare.

Adauga valoare acestui articol "FOTO Primarul Decebal Făgădău deja dă vina pe… “greaua moștenire”: “Nu se poate face în două luni ce nu s-a făcut în 26 ani”"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News