FOTO Primăria Crucea a sărbătorit în avans Crăciunul alături de elevii din comună. Primarul Gheorghe Frigioi nu a uitat de bunicii de la Centrul de Îngrijire din Stupina

Primarul Gheorghe Frigioi și colindătorii la căminul de bătrâni Stupina
Primarul Gheorghe Frigioi și colindătorii la căminul de bătrâni Stupina

În săptămâna Crăciunului, administrația locală din comuna constănțeană Crucea și adus aminte de categoriile sociale cele mai vulnerabile. Primarul a vizitat zilele acestea atât Centrul de Îngrijire a Persoanelor Vârstnice de la Stupina, cât și la grădinițele din localitate.

Prima vizita a fost una inedită pentru că bunicii au primit cadouri și au fost încântați de colindele celor mai tineri artiști din comună.

“Trebuie să ne amintim de bunicii noștri, de bunicii pe care îi avem încă lângă noi și să le vorbim, să îi ascultăm, să îi vizităm și să le fim alături. Am fost cu drag la Centrul de Îngrijire Persoane Vârstnice pentru a le reaminti că nu sunt singuri și că noi suntem mereu alături de ei”, a declarat public primarul Gheorghe Frigioi.

Vizita la grădinițe a adus, alături de reprezentanții administrației locale și un moment mult așteptat de cei mici – sosirea lui Moș Crăciun.

Primăria comunei Crucea s-a pregătit în avans pentru sezonul rece. Toate firmele și clădirile care aparțin administrației locale au fost dotate cu lemne de foc, iar la Centrul de Persoane Vârstnice a fost refăcut stocul de motorină și combustibil solid pentru centrala termică.

În anul care vine, primăria se va ocupa de extinderea Grupului Școlar Crucea. Clădirea va avea patru săli noi de clasă, iar fondurile necesare vor fi asigurate de către administrația locală printr-un proiect cu finanțare europeană.

Primăria Crucea este pregătită să aplice și pentru finanțări care vor asigura dezvoltarea infrastructurii din comună, precum rețeaua de drumuri sau cea de apă și canalizare din satele învecinate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*