FOTO Prima navă de pasageri din acest sezon a sosit în Portul Constanța. “River Aria” aduce la Constanța 143 de turiști americani

Nava River Aria a sosit în Portul Constanța
Nava River Aria a sosit în Portul Constanța

Sezonul de croaziere a debutat în 2016 cu nava fluvială “River Aria”. Vasul vine de la Budapesta, iar Portul Constanța este ultimul din călătoria turiștilor aflați la bord. Managerul terminalului de Pasageri din Port, Teodor Patrichi a declarat pe Constanța NEWS că la bordul navei au sosit 143 de turiști americani. Ei vor fi debarcați aici.

Alți 150 de turiști vor urca pe nava pe data de 9 Aprilie și vor face cale întoarsă pe Dunăre.

Sezonul de croaziere 2016 are, pentru moment, 18 sosiri avizate pentru Portul Constanța. River Aria se va întoarce de șase ori. Următoarea navă care ajunge în Terminalul de Pasageri este Costa Neoromantica, pe data de 7 mai 2016.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*