FOTO Polițiștii locali au împărțit amenzi, iar angajații Polaris au făcut curat, totul sub supravegherea jandarmilor

O nouă zonă a fost curățată de angajații Polaris cu ajutorul polițiștilor locali și a jandarmilor. FOTO DGPL Constanța

O nouă zonă din Constanța a fost curățată și igienizată de către echipele Direcției Generale a Poliției Locale și ale Polaris M Holding, cu ajutorul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile Tomis. Este vorba de zona limitrofă a unui cartier constănțean unde mai multe familii au făcut prăpăd.

Acțiunea a avut loc în cursul zilei de 13 aprilie, când, polițiștii locali în colaborare cu reprezentanți ai Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța, inspectori ai Serviciului de Igienă Publică și lucrători ai firmei de salubrizare SC. Polaris M Holding au acționat în sistem integrat pe raza municipiului Constanța, în cartierele arondate străzilor Dionisie cel Mic, Clopoțeilor și Străjerului, în scopul igienizării și menținerii curățeniei zonelor.

În cadrul acțiunii, oamenii legii au aplicat un număr de 5 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2.200 lei pentru creșterea animalelor, nemenținerea stării de curățenie în zonă, executarea unei anexe gospodărești, lăsarea unui câine liber într-un spațiu de folosință comună precum și pentru aruncarea gunoiului în alte locuri decât cele special amenajate. De asemenea, s-au luat măsuri de igienizare a zonelor de către lucrători ai SC Polaris M Holding.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*