FOTO Persoană decedată în Constanța după ce a căzut de etajul 7 al unui bloc

Bloc barbat cazut de la inaltime SMURD sinucidere

Un bărbat a decedat joi după amiază după ce s-a prăbușit în gol de la etajul 7 al unui bloc de pe strada Cașin din cartierul faleză Nord din Constanța. Martorii au sunat la 112, iar la scurt timp un echipaj al SMURD a ajuns la fața locului. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut decât să constate decesul victimei, impactul cu platforma de beton pe care a căzut fiindu-i fatal.

Cazul a fost preluat de către polițiști care au deschis un dosar de cercetare penală și pentru a stabili dacă moartea a survenit în urma unui accident sau a unei

sinucideri.

UPDATE

Se pare că victima în vârstă de 45 de ani se afla sub tratament, fiind depresiv. Primele cercetări arată că este vorba de o sinucidere.

Rudele bărbatului spun că acesta ar fi încercat și cu o zi în urmă să se sinucidă, înghițind mai multe pastile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*