FOTO Patru oameni, printre care și un copil, au murit într-un grav accident rutier la Hârșova

Grav accident rutier la Hârșova
Grav accident rutier la Hârșova

Impactul dintre două mașini a adus durerea în mai multe familii din județul Constanța. Trei adulți și un copil au murit. Accidentul a avut loc pe drumul de la ieșirea din Hârșova către Ghindărești. Zona, supranumită Valea lui Ene, a fost scena acestui accident teribil.

Este vorba despre un autoturism Opel care mergea către Hârșova. Bărbatul a încercat să intre în depășire și a pătruns pe sensul opus de mers. El nu a mai reușit să evite impactul cu o mașină care circula regulamentar. În cea de a doua mașină se aflau patru persoane, printre care și un copil de 5 ani.

Mai multe echipaje de la Serviciul Judetean de Ambulanță și de la ISU Dobrogea au fost solicitate la locul accidentului. Medicii au constatat decesul șoferului vinovat și al altor două persoane din cealaltă mașină. Copilul a fost găsit inițial în stare de comă cu traumatism cranian, dar a decedat două ore mai târziu.

Totodată medicii au transportat la spital o pacientă de 40 ani cu politrauma majoră și doi pacienți conștienți cu politraumă.

Iată și raportul oficial al Poliției:

“La data de 29.11.2016, orele 09.06, P. NICOLAE, 39 ani, Ghindaresti, a condus autoturismul Opel Omega pe DN2A, dinspre Constanţa către Hîrşova şi ajungând la km. 130, a pătruns pe sensul opus de circulaţie unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca VW Jetta, condus de I. MIRELA,de 48 de ani din Saraiu, pe DN2A, dinspre Hîrşova către Constanţa.

În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a celor doi conducători auto şi a lui M. VASILE, 48 de ani, Ghindaresti, pasager în autoturismul VW Jetta, precum şi rănirea gravă a lui D NICOLETA de 38 de ani – Hârșova şi D DAVID de 5 ani, care ulterior a decedat – pasageri în autoturismul VW Jetta şi rănirea uşoară a lui O VASILE 47 de ani şi N PETRICĂ 36 de ani-Ghindaresti, pasageri în autoturismul Opel Omega”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*