FOTO Parașutistul Adrian Constandache și-a vizitat colegii de la Aerportul Tuzla la mai puțin de 3 luni după accidentul de la Clinceni

Adrian Constandache la Aeroportul Tuzla. FOTO Andrei Tita
Adrian Constandache la Aeroportul Tuzla. FOTO Andrei Tita

Emoții și bucurie la Aeroportul Tuzla. Apreciatul instructor de parașutism Adrian Constandache a făcut prima vizită la locul său de muncă la mai puțin de trei luni după teribilul accident de la Clinceni, unde două persoane și-au pierdut viața.

Parașuta lui Adrian Constandache a fost agățată atunci de un alt parașutist iar instructorul și alte două persoane s-au prăbușit de la mai puțin de 100 metri. Constănțeanul a fost sigurul supraviețuitor al tragediei și după o perioadă de comă a început recuperarea medicală.

Adrian Constandache era nerăbdător să se întoarcă la muncă și chiar dacă medicii nu îl lasă să facă salturi cu parașuta, el și-a vizitat colegii de la Aeroportul Tuzla. Imaginile postate de unul dintre colegii săi surprind momentul revederii cu echipa aeroportului.

Instructorul de parașutism a mers pe pista, a văzut elicopterele din hangar, a discutat cu colegii din Turnul de Control, a văzut punctul vamal din noul Terminal de la Tuzla și a petrecut timp în camera unde sunt ținute echipamentele pentru parașutiști. Imaginile sunt însoțite de sute de aprecieri și urări de recuperare grabnică.

Adrian Constandache a împlinit zilele trecute 44 ani și este cel mai cunoscut instructor de parașutism din România, cu o experiență de peste 23 ani în aer.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*