FOTO Orașul Ovidiu are un campion, un vice campion și mai mulți medaliați la Ashihara Karate

Două titluri și patru medalii au fost aduse la Ovidiu. FOTO Primăria Ovidiu

Tinerii din Ovidiu au arătat că sunt buni și la arte marțiale. După Campionatul Național de Ashihara Karate, ovidienii s-au întors încărcați de titluri și medalii.

Campionatele Naționale de Ashihara Karate s-au ținut în perioada 10-12 mai la Brașov,  evenimentul fiind organizat în parteneriat cu Federația Română de Arte Marțiale sub patronajul Ministerului Tineretului și Sportului.

La probele de kata și kumite, destinate copiilor, cadeților, juniorilor, seniorilor și veteranilor copiii legitimați la CSO Ovidiu au obținut următoarele rezultate:

  • Trișcă Andrei – Campion Național
  • Pagu Adrian – Vice campion
  • Apostol Bianca – Locul III
  • Butacel Luiza – Locul III
  • Chiricheș Daria – Locul III
  • Ardeleanu Alexandru – Locul III

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*