FOTO One Star Security a deschis primul Magazin de Securitate din Constanța. Care este prețul protecției personale

One Star Security a Deschis Magazinul de Securitate. FOTO OSS

Securitatea personală și a bunurilor companiei e o problemă care a fost mult timp ignorată de firmele din România, mai ales de cele mici şi mijlocii, dar acest lucru pare să se schimbe. Prinşi între noile provocări cotidiene pe de o parte şi apariţia unui nou val de vulnerabilităţi pe de altă parte, şefii companiilor trebuie să treacă investiţiile în soluţii de securitate pe lista priorităţilor din perioada următoare.

Firma One Star Security, principalul furnizor de servicii și echipamente de securitate din Constanța, a deschis cel mai mare magazin de echipamente de securitate, supraveghere și protecție din țară. Aici găsești o întreagă suită de aparate și dispozitive care-ți fac viața mai sigură și mai confortabilă când vine vorba de supraveghere și confort psihic. Clienții găsesc și dispozitive de urmărire și protecție de toate tipurile plus echipament militar și tactic alături de arme letale și neletale, cu muniția aferentă. Acestea din urmă sunt disponibile la comandă.

One Star Security și-a ales un loc strategic din oraș. Magazinul de aproape 100 de metri pătrați și depozitul aferent sunt situate la parterul unui bloc vis-à-vis de City Park Mall, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr 177, lângă Filicori.

Magazinul de Securitate vinde ccesorii și haine militare. Găsiți în showroom accesorii și echipamente de calitate, toate însoțite de servicii profesioniste. Magazinul de securitate oferă și alte echipamente, la fel de importante. De exemplu sisteme de supraveghere, care înseamnă camere de luat vederi, sisteme de televiziune cu circuit închis (celebrele “CCTV”), alarme de detecție, senzori de toate felurile, alarme de efracție și alarme de incendiu. Și asta nu e tot!

O zonă de locuit, vilă, sau casă cu curte mare, ori o construcție industrială sau sediu de firmă necesită multă aparatură performantă când vine vorba de pază și protecție. Asta înseamnă sisteme de control al accesului prin toate ușile și porțile spre interior, interfoane cu sisteme audio, dar și video, plus celebrele camere de filmare “PTZ”.

L-am întrebat pe Marius Moga, specialistul de la departamentul tehnic al One Star Security ce înseamnă camere PTZ.

“Acronimul PTZ vine de la “pan-tilt-zoom” și înseamnă capacitatea de a filma atât panoramic cât şi în detaliu. Genul acesta de camere video are o utilitate complexă; sunt camere folosite în intersecţii, în spaţii publice, în zone de trafic intens, ansambluri rezidenţiale, grădini şi spaţii de relaxare. Îşi pot ajusta rapid unghiul de filmare şi pot monitoriza mai multe zone de interes datorită lentilei ce poate fi rotită în plan vertical la 90 de grade, iar în plan orizontal la 360 de grade. Există modele ce au leduri IR foarte puternice care filtrează lumina în aşa fel încât să nu denatureze culorile şi imaginile” explică Marius Moga.

Cea mai sofisticată camera din magazinul One Star Security “vede” și căldura degajată de corpul uman.

Dar paza și protecția nu înseamnă doar arme și supraveghere. De cele mai multe ori înseamnă și personal calificat care monitorizează suprafețe mari de acoperit cum se întâmplă în cazul firmelor-client sau zonelor industriale. Pentru astfel de oameni, Magazinul de Securitate vinde și echipament militar și tactic, adică paltoane, vestoane, pantaloni speciali, cotiere, genunchere, căști pentru tragere sau antifoane, inclusiv ochelari tactici americani.

De exemplu, celebra firma Oakley își vinde produsele la Constanța: le găsiți la One Star Security, în nou-deschisul magazin de pe Bulevardul Lăpușneanu 177. Ochelarii tactici i-ați văzut în filmele de acțiune, la trupele speciale: ramele sunt confecționate din plastic dur, ușor, rezistent la deformare și coroziune. Buretele din spumă conturat pe forma feței și piesa ajustabilă de nas, precum și designul ergonomic modern permit purtarea confortabilă a ochelarilor pe perioade lungi de timp.

“Așteptăm pe toată lumea să vadă tot ce avem în magazin. Marfa nu rămâne la nivelul inventarului din acest moment: tot timpul va fi reîmprospătată și completată cu produse noi, pentru toate subdomeniile de aplicabilitate în ceea ce-nseamnă pază și protecție, personală sau corporate” spune Marius Moga, specialistul Tehnic de la One Star Security.

One Star Security răspunde la telefon 0785 285 975, iar specialiștii pot fi contactați și pe email la adresa office@onestarsecurity.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*