FOTO O femeie dată dispărută a fost găsită înecată în zona Pescărie

Pompierii au recuperat din apă trupul neînsuflețit al femeii dispărute. FOTO ISU DObrogea

În cursul zilei de luni, o persoană a cerut ajutorul pentru găsirea unei rude, plecate de acasă pentru a merge la farmacie, dar dispăruse și nu se mai știa nimic de ea. Persoana dispărută a fost găsită în cursul zilei de marți, înecată în zona Pescărie din Constanța.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, marți după-amiază, în jurul orei 13.00, a fost făcută o sesizare prin 112 că în zona digului de la Pescărie Pescărie plutește un cadavru, părând a fi prins între stabilopozi.  La fața locului au fost trimise echipaje ale ISU Dobrogea, SAJ și poliție. Pompierii au reușit să scoată victima din apă, aceasta fiind identificata ca fiind o femeie de 47 de ani din din localitatea Castelu, a cărei dispariție familia anunțase cu o zi în urmă pe rețeaua de socializare.

Potrivit familiei, femeia plecase luni dimineață, în jurul orei 10.00, din Castelu spre Medgidica pentru a ridica o rețetă și de atunci nu a mai fost de găsit, având și telefonul închis. Ultima dată a fost văzută la China Mall din Tomis Nord, unde și-a lăsat și poșeta.

Cadavrul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*