FOTO Nunțile de rromi de la Medgidia trec la următorul nivel. A apărut firma care îți blochează și amenajează… strada pentru nuntași

Nuntă organizată în stradă la Medgidia. FOTO Facebook
Nuntă organizată în stradă la Medgidia. FOTO Facebook

Medgidia este celebră pentru nunțile organizate de etnia rromă direct în stradă. Nici Primăria, nici Poliția Locală sau cea Națională nu au reușit până acum să îi scoată pe petrecăreți de pe arterele municipiului.

Muzica stridentă, difuzată la boxe imense vreme de 3-5 zile, tot deranjul pentru șoferi și pentru cei care locuiesc pe acea stradă au continuat.

Iar afaceriștii locali s-au adaptat la cerințe. Mai nou, o firmă din Medgidia oferă servicii de organizări evenimente în stradă. Inițiativa pare să aibă succes, pentru că solicitările nu au întârziat să apară, iar imaginile vorbesc de la sine.

Un astfel de eveniment blochează complet o stradă. Pe asfalt este întins covorul roșu – de obicei mai multe bucăți și petice de diverse mărimi. Urmează arcada înfiptă în drum, înzorzonată cu funde, baloane, flori și materiale textile colorate. Nu lipsesc nici ghirlandele de flori.

Dar tabloul nu ar fi complet dacă pe trotuar și pe o parte din stradă nu ar fi amplasate mese, scaune și umbrele care să-i protejeze pe invitați de soare.

Muzicanții au și ei un cort al lor, mai mare și înconjurat de cel puțin 12 difuzoare pentru ca poluarea sonoră să atingă apogeul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*