FOTO Marinarii români, mesaj “de peste mări și țări pentru Guvernul de panarame: Ne-am săturat de voi”

Protest anti-guv ern la bordul unei nave. FOTO V. G.
Protest anti-guv ern la bordul unei nave. FOTO V. G.

Cetățenii români de peste oceane, așa cum sunt ei numiți, sunt alături de protestatarii din țară. Mai multe imagini au sosit în această după amiază de la bordul unei nave, sub pavilion Gibraltar, care transporta substanțe petroliere în Marea Nordului.

“Vrem să vadă toată țara că suntem alături de cei de acasă, ieșiți în stradă. Este singura noastră putere de a ne manifesta”, a declarat Valentin Guiu, unul dintre marinarii români, pentru Constanța NEWS.

Pe navă sunt 13 marinari români și toți au ținut să protesteze la adresa Guvernului Român. Ei și-au confecționat pancarte și au ieșit pe punte pentru a transmite un mesaj de susținere pentru cei de acasă.

“Alături de voi, România. Nu legaliza hoția”, “De peste mări și țări vă facem o urare: Ne-am săturat de voi, Guvern de Panarame”, “Drag Guvern de Ipocriți / Știm să sunteți nesimțiți. Noi vă oferim o cale, pe “Titanic” de scăpare” – acestea sunt doar o parte dintre mesajele navigatorilor aflați pe drum spre coastele Franței.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*