FOTO La Cumpăna s-a ținut târgul educaţional dedicat învăţământului profesional şi dual

Repezentanții autorităților și a mai multor instituții au fost prezente la Târgul educațional de la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Sala de Sport din incinta Campusului Şcolar de la Cumpăna a găzduit joi 9 noiembrie Târgul Educaţional dedicat învăţământului profesional şi dual, sub titlul „Ştiu să-mi aleg meseria”.

13 unităţi de învăţământ profesional au expus în standurile proprii produse/servicii/demonstraţii, etc., executate de către elevii care se pregătesc pentru dobândirea unei calificări profesionale.

La eveniment au luat parte mai multe oficialităţi de la nivelul judeţului Constanta, dintre care amintim:
– domnul prefect al judeţului Constanta, Ioan Albu
– domnul subprefect Dumitru Jeaca
– domnul Adrian Beres, consilier judeţean
– doamna inspector Neagu Gabriela, ISJ Constanta
– doamna inspector Daniela Frangopol, ISJ Constanta
Oaspeţii au fost întâmpinaţi cu pâine si sare de către viceprimarul comunei Cumpăna, domnul Neagu Florin alături de doamna director a Liceului Tehnologic “Nicolae Dumitrescu”, Nutu Monica si directorul adjunct Cristea Daniela.

Vizitatorii au putut remarca prezenţa partenerilor de practică, operatori economici din domeniul pregătirii dar şi a consilierilor şcolari CJRAE care au aplicat şi distribuit chestionare necesare cercetării opţiunilor şcolare ale elevilor.

Târgul a fost organizat de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa .

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*