FOTO Jandarmii Grupării Mobile „Tomis“ au prins infractori în deplasare

Jandarmii constănțeni aflați în deplasare au dat peste o tranzacție ilegală. FOTO GJM Tomis Constanța

Un echipaj de jandarmerie a susprins trei persoane în timp ce sustrăgeau motorină din rezervoarele unui autotren-cisternă. Fapta a fost constatată în seara de marţi, 10 ianuarie, în jurul orei 18.30.

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa care se deplasa la o misiune în sprijinul I.J.J. Brăila, a observat şi a surprins într-o parcare aflată la aproximativ un kilometru de localitatea Victoria, județul Brăila, trei persoane care sustrăgeau motorină dintr-un autotren-cisternă înmatriculat în Republica Moldova.

La vederea echipajului, două dintre persoane au fugit în direcţia unui autoturism Opel Astra Caravan parcat în apropierea tir-ului – cisternă. Au fost somate şi s-au oprit. Cea de-a treia persoană, şoferul tir-ului era cocoţat pe cisternă şi cu ajutorul unui furtun, transfera motorină dintr-un rezervor desigilat, în bidoanele aflate jos. La faţa locului, lângă cisternă şi în portbagajul autoturismului, jandarmii au găsit 16 bidoane din plastic, de 20 de litri, din care şapte bidoane pline şi unul pe jumătate, cu motorină. Asupra celor două persoane şi în autoturism, a mai fost găsită şi suma de 1220 ron. Cei doi au declarat că au stabilit şi au „bătut palma” cu şoferul cisternei, pentru un preţ de 3,5 lei/litru de motorină.

Au fost întocmite actele de sesizare pentru fapta de furt. Actele, cele trei persoane cu vârste cuprinse între 20-50 ani şi bidoanele, au fost predate la sediul Postului de Poliţie Berteştii de Jos, pentru continuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*