FOTO Inundațiile au afectat județul Constanța – DN 39 a fost închis din cauza apei

DN 39 a fost închis în Tuzla din cauza apei. FOTO DRDP Constanța

Ploile au afectat mai multe zone din județul Constanța, cantități mari de apă fiind înregistrate în Sud – Estul județul.

Pompierii au fost solicitați la Hotelul Forum, unde subsolul a fost inundat, la fața locului fiind trimiși pompierii ISU Dobrogea de la Stația Tuzla cu o autospecială și o motopompă. Aici era apă de aproximativ un metru adâncime, pe o suprafață de 50 mp.

În Tuzla, reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri – DRDP Constanța au luat decizia împreună cu Serviciul Rutier al IPJ Constanța de a întrerupe circulația pe DN 39 din cauza cantității mari de apă care a inundat drumul.

UPDATE

Circulația s-a reluat pe DN39, circulându-se greu, cu dirijarea poliției rutiere

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*