FOTO Incendiu puternic în Lumina. Un bărbat a fost transportat, cu răni grave, la spital

Pompierii au intervenit la locul solicitării. FOTO ISU Dobrogea

O anexă gospodărescă din localitatea Lumima a ars în totalitate, iar o persoană a fost găsită inconștientă și cu arsuri pe corp.

Vecinii victimei au sunat la 112 în jurul orei 8.30, când au văzut fum ieșind din anexa gospodărească. La fața locului au fost trimise două autospeciale cu spumă și apă ale ISU Dobrogea din stația Midia. Pompierii au intervenit și au găsit în interiorul casei o persoană inconștientă – proprietarul, un bărbat de aproximativ 58 de ani. Acesta prezenta arsuri grad 2-3 pe 90 % din suprafața corpului, fiind preluat de ambulanța de terapie intensiva mobilă și transportat la Spitalul Județean.

Anexa în care locuia a fost distrusă în totalitate. Pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit de la un mijloc de încălzire electric lăsat nesupravegheat.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*