FOTO În prezența reprezentanților primăriei Constanța, jandarmilor și alte instituții, angajații Polaris au „reciclat“ 18 „locuințe“

Cele 18 locuințe ridicate abuziv și care erau un focar de infectie au fost demolate de angajatii Polaris

În cursul zilei de azi, 7 septembrie Poliția Locală Constanța, împreună cu reprezentanți ai Poliției municipiului Constanța, Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis“ Constanța, Serviciului Public de Asistență Socială, Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitar Veterinare, Serviciului Public de Evidență a Persoanei și Direcției Generale de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului au efectuat o amplă acțiune de salubrizare și evacuare pe un teren ocupat abuziv de mai multe familii.

Este vorba de domeniului public din zona străzilor Munții Tatra și Locotenent Mănoiu unde existau 18 amplasamente improvizate din materiale improprii folosite ca locuință de aproximativ 70 de persoane, fără forme legale.

Reprezentanții municipalității au procedat la igienizarea zonei cu sprijinul firmei Polaris în vederea asigurării condițiilor igienico – sanitare proprii unui mediu de viață sănătos. În acest sens au fost înlăturate toate materialele depozitate pe domeniul public al municipiului Constanța care creau premisele unor focare de infecție, a înmulțirii rozătoarelor și răspândirii de boli.

Persoanele care locuiau în zonă au beneficiat de consilierea și sprijinul reprezentanților instituțiilor implicate. Firma de salubrizarea participat la acțiune cu 22 de manipulanți, 6 autobasculante de 22 t, 4 autogunoiere de 18 mc, 1 încărcător tip volă și o autospecială cu dispozitiv de încărcare tip cupă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*