FOTO Gest inedit al agenților One Star Security de 1 Decembrie: peste 1500 stegulețe tricolore au fost împărțite constănțenilor

Agenții One Star Security au împărțit stegulețe tricolore la Constanța. FOTO OSS
Agenții One Star Security au împărțit stegulețe tricolore la Constanța. FOTO OSS

Am fost surprinși de câte stegulețe s-au fluturat astăzi prin Constanța și la parada de 1 Decembrie. Într-un gest simbolic, care aduce patrotismul în stradă, scoțându-l din frazele de manual, One Star Security a împărțit românilor stegulețe tricolore, brelocuri și pliante. În Piața Ovidiu, peste 1500 de constănțeni au primit în dar de la apreciata companie de securitate, un mic drapel național. Agenții One Star au fost și în față la City Park Mall să împartă steagurile României, tuturor constănțenilor.

1 Decembrie e ziua când toți românii fac un exercițiu de generozitate, patriotism și bunăvoință. Unii împart fasole cu ciolan iar alții fac sarmale. Unii-s cu vinul, alții ciocnesc un păhărel de țuică. Cu toții sunt patrioți și toate acestea sunt obiceiuri naționale, e adevărat, dar te întâlnești cu ele și-n alte zile.

În schimb, atâtea mii de stegulețe fluturând în stradă, nu vezi la noi decât pe 1 Decembrie. One Star Security e compania care oferă pază și protecție clienților săi. Și nu e de mirare că are naționalismul și patriotismul în sânge. Până la urmă, oamenii aceștia au învățat meserie prin țări străine (unii au fost și la FBI) și apoi s-au întors acasă, aici, în România, ca să aplice tot ce știu. Ce poate fi mai patriotic de atât?

Marius Gheorghe este manager general al companiei One Star Security. L-am întrebat de ce suntem noi aṣa de mândri că suntem români?

“«Pentru că neam de neamul nostru a fost mândru. Și nu e nimic rău în asta. Sunt mândri ṣi francezii de istoria lor, ṣi britanicii, ṣi italienii», spunea Radu Banciu. România este una din cele mai frumoase locuri, iar tradiṭiile minunate sunt create de oamenii ei primitori. E grozav să stai pe o terasă cu miros de bucate romaneṣti ṣi să fii invitat de vecinul de masă la un pahar ṣi la o poveste! Toate astea sunt motive de mândrie” ne spune mândru, Marius Gheorghe.

Pentru prima dată, după mulți ani, constănțenii au fost în stradă în număr foarte mare, de 1 Decembrie. Agenții One Star Security au fost printre oameni. Cu steaguri tricolore, ei au insuflat tuturor sentimentul apartenenței la comunitate. Comunitatea de acasă, de la malul mării. Împreună cu ei toată lumea a spus astăzi mai tare sau mai încet, șoptit ori în gând:

“La Mulți Ani România ! La mulți ani, români !”

One Star Security e firma care oferă securitate feroviară, pază umană, paza evenimentelor și sisteme de monitorizare și siguranță. One Star Security se bazează pe experiența vastă a specialiștilor societății și începe orice contract cu o evaluare a nevoilor de securitate. Totul adecvat firmei sau casei tale. One Star Security răspunde la telefon 0785 285 975, iar specialiștii pot fi contactați și pe email la adresa office@onestarsecurity.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*