FOTO Festivalul Berii din 2018 are loc la Constanța în… 2017. Consiliul Județean Constanța a greșit afișele

Festivalul Berii Constanța cu afișul greșit
Festivalul Berii Constanța cu afișul greșit

Consiliul Județean Constanța se face iar de râs cu evenimentul “Festivalul Berii”. După ce în 2017, organizatorii au dat-o în bară cu un banner despre maneliști și bere afișat pe Muzeul Național de Istorie și Arheologie Constanța, anul acesta, afișele au fost făcute greșit.

Evenimentul, care nu a fost anunțat oficial, ci doar pe o pagină de Facebook are loc în perioada 28 aprilie – 1 mai, la Pavilionul Expozițional Constanța.

Pe afiș se numără doar nume de trupe și artiști care nu au prins. Printre ei îi găsim pe Benone Sinulescu, Provincialii, Haiducii, Kronos, Taraful Caliu, Spitalul de Urgență, Elena Plătică, Fly Project, Ionuț Galani, Maria Dragomiroiu și Zuralia Orchestra.

Comparativ, în aceeași perioadă, la Festivalul Dapyx Medgidia, cântă: Vunk, Compact, Holograf, Andra, Smiley și Loredana.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*