FOTO “Explozie” de tinerețe și culoare la Medgidia. Prima ediție a “Crosului Culorilor” a strâns la start sute de participanți

Crosul Culorilor "Iftimie Ilisei". FOTO Alexandru Bran
Crosul Culorilor "Iftimie Ilisei". FOTO Alexandru Bran

Primăria Medgidia continuă seria evenimentelor inedite în oraș. În dimineața zilei de Dumincă, 11 iunie, a avut loc prima ediție a evenimentului “Crosul Culorilor – Iftimie Ilisei”.

Peste 300 de participanți s-au strâns încă de la ora 9.00 pe platoul din fața Casei de Cultură “Lucian Grigorescu” din Medgidia. Ei au primit Kit-ul de participare la cros – un tricou alb și un pachet cu pudră colorată. Acele pachețele au fost cele care au dat și numele competiției, pentru că tinerii le-au desfăcut și au colorat evenimentul încă de la început.

Startul s-a dat la ora 10.00. Amatorii de sport de toate vârstele au alergat pe traseul: strada Decebal, strada Tudor Vladimirescu, Republicii, strada Tineretului și au terminat competiția în fața Primăriei Medgidia.

Organizatorii evenimentului – Primăria Medgidia, Community Aid Romania și Bibliovoluntarii, coordonați de City Manager-ul Bogdan Moșescu le-au oferit tuturor participanților medalii și premii surpriză.

“Evenimentul de astăzi a avut, pe lângă latura competițională, latura sportivă și o latură de agrement – de aducere împreună a participanților, tinerilor și adulților și a le oferi posibilitatea să vadă un plus de culoare în municipiul nostru. Pe lângă cei care au venit să câștige premiile oferite, au fost și mulți care au ales să se distreze. Toată lumea s-a bucurat foarte mult de conceptul de Cros Colorat și că există și la Medgidia un astfel de eveniment. Pe această cale aș vrea să le mulțumesc voluntarilor noștri care au adus un aport considerabil și care deja și-au facut un obicei de a raspunde pozitiv la orice invitație de proiect si inițiativă a Primariei Medgidia “, a declarat Bogdan Moșescu, City Managerul municipiului Medgidia.

Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, a ținut să transmită un mesaj tuturor participanților

“Sunt mândru de voi, tinerii din Medgidia, pentru implicarea cu dăruire în activitățile inițiate și susținute de autoritatea publică locală. După succesul evenimentului “Săptămâna Europeană a Tineretului 2017″, astăzi ați reușit să creați o explozie de energie și culoare pe străzile municipiului nostru iar pentru acest lucru vă mulțumesc! Felicitări tuturor competitorilor și câștigătorilor primei ediții a Crosului Culorilor „Iftimie Ilisei“!”, a declarat Valentin Vrabie.

Cine a câștigat Crosul Culorilor de la Medgidia

La Gimnaziu, locul 1 a fost câștigat de către Adrian Mitu, urmat de Cristian Munteanu și Andrei Drăghici. Elevii de liceu se pot mândri cu Aurelian Geandîc, Asan Bechir și Sebastian Barbu.

În cros s-au înscris și veteranii, adică participanți de peste 18 ani. Câștigătorul acestei grupe a fost Cristi Nedelcu, iar locurile următoare au fost ocupate de Erchian Ionus și Andrei Dobre.

Cei mai tineri participanți au fost câțiva elevi de clasa 1-a care au alergat alături de părinții lor, iar cel mai vârstnic a fost un medgidian de 70 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*