FOTO Explozie de culoare și veselie la Caravana Polaris. Voluntarii au făcut educație civică pentru constănțeni și turiști

Caravana Polaris 2017
Caravana Polaris 2017

Polaris M Holding a organizat duminica, 30 iulie, incepand cu ora 19:00, in Portul Tomis Constanta cea de-a opta editie a “Caravanei Polaris”. Evenimentul a avut drept obiectiv constientizarea constantenilor si turistilor aflati pe litoral privind mentinerea curateniei spatiului public.

Echipa “Caravana Polaris” a fost formata din mai multi tineri care s-au deplasat pe jos, dar si cu bicicletele in zona Portului Tomis – faleza Cazino, promovand un stil de viata prietenos cu mediul prin utilizarea bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Tinerii, echipati in tricouri inscriptionate cu sigla Polaris M Holding, au incurajat turistii si constantenii sa adopte un comportament civic fata de mediul inconjurator. Persoanele intalnite in timpul deplasarii caravanei au primit, din partea companiei Polaris M Holding, obiecte promotionale, de culoare verde, pentru a-i stimula sa pastreze curatenia orasului.

Pentru ca mesajul acestei campanii sa atraga atentia trecatorilor, echipei “Caravana Polaris” i s-au alaturat personaje indragite de copii, un personaj pe picioroange si o mascota “urs panda”, de dimensiuni foarte mari, aproximativ 3 m inaltime.

“Cu totii ne dorim un oras fara deseuri aruncate la intamplare, plaje si spatii verzi mai curate, aer mai curat, toate aceste obiective pot fi indeplinite numai impreuna cu cetatenii. Pentru ca un oras sa-si pastreze curatenia este nevoie de implicarea fiecaruia dintre noi. Nu este suficient numai sa ne dorim sau sa ne bazam numai pe serviciile de salubrizare pentru a avea un oras curat. Micile gesturi fac intotdeauna diferenta. Este suficient daca fiecare dintre noi arunca deseurile pe care le produce la cosul de gunoi, nu pe jos, si mediul in care traim s-ar schimba foarte mul”, au declarat reprezentantii companiei Polaris M Holding.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*