FOTO Exercițiu militar pe Dunăre. Flotila Fluvială a descins la Sfântu Gheorghe

Exercițiu al Flotilei Fluviale pe Dunăre. FOTO MApN
Exercițiu al Flotilei Fluviale pe Dunăre. FOTO MApN

Militarii de pe navele Flotilei Fluviale „Mihail Kogălniceanu” au executat, în perioada 31 octombrie – 04 noiembrie, antrenamente de supraveghere a traficului fluvial pe Dunăre, precum şi trageri de antrenament, cu muniţie reală, în poligonul temporar de la Sfântu Gheorghe.

Două vedete blindate, patru vedete fluviale, un monitor fluvial şi două remorchere fluviale au navigat pe segmentul fluvial cuprins între Brăila şi localitatea Sfântu Gheorghe, având ca obiective principale dezvoltarea şi consolidarea deprinderilor practice ale militarilor de la bordul navelor fluviale, în vederea menţinerii libertăţii de navigaţie şi de apărare a căilor de comunicaţie fluviale. În colaborare cu un elicopter Puma Naval, marinarii au executat şi un exerciţiu de evacuare aeriană, în cazul unei urgenţe medicale.

La Sfântu Gheorghe, militarii Flotilei Fluviale au dăruit un strop de bucurie unor copii din localitate. Doi fraţi au primit câte un ghiozdan, complet echipat, un birou pe care să îşi poată face temele și pachete cu alimente de bază.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*