FOTO Eveniment special la Muzeul Militar Național „Regele Ferdinand I”- Filiala Constanța de Ziua Armatei

De Ziua Armatei, Muzeul Militar Național „Regele Ferdinand I”-Filiala Constanța are program special

De Ziua Armatei, între orele 12.00-16,00, Brigada 9 Mecanizată Mărășești, Muzeul Militar Național „Regele Ferdinand I”-Filiala Constanța în colaborare cu Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, cu sprijinul Jandarmeriei Constanţa, Inspectoratului Școlar Județean Constanța, al Asociației Culturale „Astra Dobrogeană”, Asociației Culturale „Tomis”, Arhivei Naționale de Filme, organizează la sediul muzeului militar din Cartierul Km.4-5, Str. Liliacului nr.1-3, un eveniment special dedicat acestei sărbători.

Comandorul (r) dr. Marian Moșneagu va prezenta două noi lucrări originale, albumul „Uniformele Marinei Române”, redactat împreună cu fiica sa, căpitanul dr. Irina Alexandra Simion, psiholog la Comandamentul Flotei din Constanța și un interesant jurnal de război, volum intitulat „Generalul Gheorghe Garoescu – Jurnal de front, vise de iubire” ( 14 august 1916- 28 septembrie 1918).

Prof.univ.dr. Nuredin Ibram va prezenta cartea „Tătarii din România. Istoric. Spiritualitate. Identitate”. Se vor realiza reconstituiri de lupte din istoria antică și din Primul Război Mondial, iar la final în cadrul proiectului cultural cinematografic „Puterea Memoriei” se va difuza filmul „Triunghiul morții” în regia lui Sergiu Nicolaescu. Acum aveți posibilitatea sa admirați și parașuta militară Românească BG-7M.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*