FOTO După zăpadă, Constanța e sufocată și de gunoaie

Gunoaie neridicate în Inel II
Gunoaie neridicate în Inel II

Locatarii din tot orașul Constanța se plâng de modul în care firmele de salubritate își fac treaba în aceste zile. Cu toate că la Constanța nu a mai nins de două zile, companiile cu care Primăria Constanța are contract și pentru care sunt plătiți bani grei, au uitat să vină să mai ridice deșeurile.


Vă mai recomandăm:

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, în prag de Cod Portocaliu: “Nu porniți la drum decât în situații de urgență!”

Constanța, din nou sub Cod Portocaliu de viscol, ninsoare puternică și polei. Avertizarea este valabilă de marți seara

FOTO După zăpadă, Constanța e sufocată și de gunoaie

Reactorul 1 al Centralei Nucleare de la Cernavodă, desincronizat de la Sistemul Energetic Național

FOTO Solarii distruse de zapada abundentă și de viscol. Direcția Agricolă centralizează situația pagubelor


Imaginile de mai jos au fost surprinse de cititorii Constanța NEWS în cartierul Inel II și în zona Anda, dar peisaje similare pot fi văzute în tot orașul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*