FOTO Dino Park Constanța – Dinozaurii de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii te pregătesc pentru lumea animalelor de astăzi

Natura Dino Park. FOTO Cristian Hagi
Natura Dino Park. FOTO Cristian Hagi

Una dintre atracțiile Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța este cu siguranță parcul dinozaurilor. Zona amenajată la intrarea în Delfinariu are 38 de exponate – suficiente pentru a-ți face o impresie despre strămoșii animalelor de astăzi.

Adulții plătesc un bilet de 15 lei, iar copiii achită doar 10 lei, dar fotografiile făcute în gura unui T-Rex sunt neprețuite. Același tarif mai mic este plătit și de elevi sau studenți.

Odată intrat în Natura Dino Park ai de văzut trei mari secțiuni tematice: “Dinozauri”, “Era mamiferelor – Era glaciară” și “Evoluția vieții începând din mare”.

Multe din specimenele expuse la Dino Park sunt în mărime naturală, iar pentru ca expoziția să fie una și mai terifiantă, vizitatorii pot să audă din când în când sunetele emise de mamifere.

După ce vizitezi Dino Park poți să mergi direct la Microrezervația din Constanța. Acolo vezi câteva zeci de specimene de păsări și animale în carne/pene și oase și poți să dai de mâncare lebedelor sau rațelor săbatice și să arunci un smoc de iarbă cerbului sau zebrelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*