FOTO DGASPC Constanța a deschis Expoziția de Paște cu decorațiuni realizate de către copiii instituționalizați

Copiii din centrele de plasament ale DGASPC Constanța au susținut un scurt moment artisitc

DGASPC Constanța a inaugurat expoziția de Paște în incinta unui centru comercial, în prezența reprezentanților Consiliului Județean Constanța, a conducerii DGASPC Constanța, a șefilor de centre și servicii și a clienților aflați în mall.

Expoziția cu vânzare cuprinde obiecte realizate de copiii, tinerii și adulții protejați în centrele DGASPC Constanța. Este vorba sute de ornamente specifice acestor sărbători, multe dintre ele unicat, realizate din materiale reciclabile. În deschiderea sesiunii de shopping, copiii din centrele de plasament ale DGASPC Constanța au susținut un scurt moment artisitc- cântece și dansuri menite să încurajeze primăvara să ajungă și la noi. Expoziția de Paște se află la cea de-a 11-a ediție și este cel de-al 23-lea târg organizat de DGASPC Constanța cu obiecte realizate de beneficiarii noștri.

„Vreau să mulțumesc copiilor, tinerilor și adulților care au realizat aceste obiecte. Lucrurile pe care le faceți voi sunt din ce în ce mai frumoase. Bineînțeles, îi felicităm și pe cei ce v-au îndrumat să confecționați toate aceste obiecte minunate. Mulțumim și conducerii Centrului Comercial VIVO! care ne-a găzduit de fiecare dată și vă doresc tuturor multă sănătate și un Paște Fericit“, a declarat Petre Dinică, directorul general al DGASPC Constanța.

„Să le mulțumim în primul rând copiilor pentru că ei, în fiecare an, cu sârguință, au făcut obiecte atât de frumoase. Felicitări celor care i-au ajutat și i-au îndrumat. Vă doresc multă sănătate, să petreceți cu bucurie și lumină în suflet sărbătorile de Paști“, a afirmat Mariana Belu, secretarul general al Consiliului Județean Constanța.

Expoziția cu vânzare va fi deschisă până pe data de 5 aprilie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*