FOTO Cumpăna a găzduit fazele județene de fotbal ale Memorialelor Gheorghe Ola și Gheorghe Ene

Cumpăna a găzduit fazele județene ale Memorialelor Gheorghe Ola și Gheorghe Ene . FOTO Primăria Cumpăna

În perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, Sala de Sport “Elena Frîncu” din Cumpăna a găzduit fazele județene ale Memorialelor Gheorghe Ola (jucători născuți după 1 ianuarie 2008) și Gheorghe Ene (jucători născuți după 1 ianuarie 2009).

După 5 zile în care micuţii fotbalişti au disputat meciuri grele a sosit momentul mult aşteptat, Festivitatea de Premiere.

La eveniment au participat: primarul comunei Cumpăna ec. Mariana Gâju, preşedintele Clubului Sportiv „Victoria” Ion Răuță, părinţi si spectatori veniţi sa îşi încurajeze echipele.

După 3 victorii si 2 înfrângeri, micii fotbalişti ai C.S Victoria Cumpăna conduşi de către antr. Mustaca Cristian si Eduard Năstase, s-au clasat pe locul IV in cadrul memorialului Gheorghe Ola, iar portarul Miroiu Haris a primit titlul de cel mai bun portar al competitiei.

Cu aceasta ocazie doamna primar ec. Mariana Gâju a ţinut sa felicite toate echipele participante si să ii indemne pe copii să adopte un stil de viaţă sănătos, bazat pe sport, dar si valori puternice de campion, pe care numai competiţiile sportive le poate inspira.
În urma meciurilor disputate clasamentele finale au arătat astfel:

Memorialul Gheorghe Ola-2008
1. Academia Hagi
2. A.C.S Performer
3. A.C.S Luceafarul 2013
4. C.S Victoria Cumpăna
Cel mai bun portar: Miroiu Haris – Victoria Cumpăna
Golgeter: Patru David – Academia Hagi 24 goluri
Cel mai bun jucător: Lehadus Dumitru – Academia Hagi

Memorialul Gheorghe Ene -2009
1. Kinder
2. Academia Farul
3. Academia Hagi
4. A.C.S Performer
Cel mai bun portar: Tas Baran – Academia Farul
Golgeter: Pambuca Alesio – Academia Hagi
Cel mai bun jucător: Seceleanu Andi – Kinder

Cele două competiții au fost organizate de Asociația Județeană de Fotbal Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*