FOTO Constănțenii nu sunt obișnuiți cu curățenia. Aruncă gunoiul unde le vine mai ușor

De multe ori, constănțenii prefera sa arunce resturile menaje si nemenajere la intamplare. FOTO POLARIS

În perioadă 5 – 8 octombrie, angajații Polaris M Holding au continuat campania de curățenie generală și de responsabilizare civică Curățăm Constanța Noastră.

Zonele în care angajații Polaris au intervenit au fost: str. Industrială, str. Iederei, Poartă 6, str. Industrială, Bd. 1 Mai, zonă Dacia, Bd. Ferdinand, str. Onești, str. Grozesti, str. Tablă Buții, str. Soveja, str. Trandafirului, str. Luntrașului, str. Ion Casian, Bd. Mamaia, str. BP Hașdeu, Bd. Lăpușneanu, Bd. I.C. Brătianu, str Dezrobirii, str. Olteniei colț cu stradă Griviței, Aleea Berzei, str. G. Enescu, str. Izvor colț cu stradă Răzoare, Str. Răzoare colț cu stradă Steagului, str. Crișului, str. Munții Tatra, str. Decebal, str M. Eminescu,Bd Aurel Vlaicu, str. Ion Rațiu, str. Dispensarului, str. Ion Borcea,, str Făgetului, str. Dobrilă Eugeniu,, str Răscoalei 1907, Str Ștefan cel Mare, Bd Tomis, str. Fulgerului, str. Mircea cel Bătrân, str. Trandafirului, Str. N. Iorga, str. C-țin Bratescu, str Eliberării, str D. Marinescu, str. Ion Nenințescu, str. Poporului, Zonă Primo.

De multe ori ni se reclamă că nu se văd pe străzile Constanței rezultatele campaniei Curățăm Constanța Noastră, însă acest lucru nu mai este din vina Polarisului. Ne întrebăm și noi cum să se vadă curățenia într-o zonă pe care am igienizat-o astăzi, dacă mâine, aceeași zonă, este plină de deșeuri. Nu înțelegem de ce le este atât de greu unora să-și arunce sacul de gunoi la ghenă, în loc să-l lase lângă coșul stradal sau lângă trunchiul unui copac. Nu înțelegem de ce se dau foc containerelor pentru colectarea separată a deșeurilor. Din păcate, tot anumiți “cetățeni” reușesc să transforme străzile în adevărate surse de mizerie, infecție și de degradarea a peisajului urban, spun reprezentanții firmei de salubrizare 

Tot în aceste zile, angajații Polaris s-au ocupat cu ridicare deșeurilor vegetale, au curățat gurile de scurgere stradala, au colectat saci cu deșeuri provenite din construcții, abandonați pe stradă sau lângă stâlpii de iluminat.

Dacă vrei și tu să participi la menținerea curățeniei în zonă în care locuiești, înscrie-te pe www.curatamconstantanoastra.ro / click Vreau să particip!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*