FOTO VIDEO Cod Galben de ninsori în județul Constanța

Iarna s-a întors în județul Constanța.

Administrația Națională de Meteorologie a emis în dimineața de 11 februarie la ora 7.00 un Cod Galben cu precipitații sub formă de ploaie, cu tendință de transformare în lapoviță și ninsoare, pe alocuri mai consistentă și  intensificări ale vântului, cu rafale de 55 – 65 km/h.

Pentru județul Constanța vizate au fost: Constanța, Eforie, Mangalia, Năvodari, Ovidiu, Techirghiol, 23 August, Agigea, Albești, Corbu, Costinești, Cumpăna, Istria, Limanu, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Pecineaga, Săcele, Topraisar, Tuzla;

Ulterior, Codul Galbena fost extins: Medgidia, Băneasa, Murfatlar, Negru Vodă, Adamclisi, Albești, Aliman, Amzacea, Bărăganu, Castelu, Cerchezu, Chirnogeni, Ciobanu, Ciocârlia, Cobadin, Cogealac, Comana, Crucea, Cuza Voda, Deleni, Dobromir, Dumbrăveni, Fântânele, Gârliciu, Grădina, Horia, Independența, Ion Corvin, Lipnița, Mereni, Mihail Kogălniceanu, Mihai Viteazu, Mircea Vodă, Nicolae Bălcescu, Oltina, Ostrov, Pantelimon, Peștera, Poarta Albă, Rasova, Saligny, Saraiu, Seimeni, Siliștea, Târgușor, Topraisar, Tortoman, Valu lui Traian, Vulturu

Potrivit reprezentanților Comandamentului de Iarnă a județului Constanța, nu sunt situații deosebite. Se intervine cu 29 autocamioane dotate cu lamă. Se distribuie și material antiderapant. Situația nu impune și acționarea utilajelor grele (wolla, autogreder, freza zăpadă).

 

UPDATE:

D.R.D.P. Constanța a informat că se patrulează și împrăștie material antiderapant pe Autostrăzile A2 și A4 și pe Drumurile Naționale cu 121 de autoutilaje, după cum urmează:
Autostrăzi:
A2 Drajna-Lehliu : 8 autoutilaje
A2 Drajna – Cernavodă: 8 autoutilaje
A2 Cernavoda- Constanta: 13 autoutilaje
A4 Ovidiu – Agigea : 6 autoutilaje
Drumuri nationale:
SDN Calarasi:17 autoutilaje
SDN Slobozia: 8 autoutilaje
SDN Tulcea: 12 autoutilaje
SDN Constanta: 38 autoutilaje
SDN Brăila: 11 autoutilaje

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*