FOTO Cine spune că Marea nu este frumoasă și iarna? Ovidiu Oprea – Fotograful Codului Roșu. Cele mai frumoase imagini de la malul mării

Faleza Cazinoului din Constanța pe timp de iarnă. FOTO Ovidiu Oprea
Faleza Cazinoului din Constanța pe timp de iarnă. FOTO Ovidiu Oprea

Pe Codul Roșu sau Portocaliu de viscol poți să stai în casă și să te plângi de frig sau să mergi în natură și să te bucuri de el.

Ovidiu Oprea, un pasionat de turism și fotografie a surprins Piața Ovidiu, Cazinoul și Faleza in Constanța în timpul și imediat după avertizarea de vreme rea a meteorologilor. Imaginile realizate de el arată furia dar și frumusețea naturii.

De Bobotează, Ovidiu Oprea a mers pe malul mării, iar obiectivul său a surprins câteva imagini superbe. Poți să vezi statuia lui Eminescu, Catedrala Arhiepiscopală din Constanța, Piața Ovidiu cu statuia poetului și clădirea Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Moscheea și alte repere ale orașului de la malul mării.

“N-au fost condiții excelente pentru fotografie, de trepied nici nu se pune problema, ar fi zburat în secunda următoare, temperatura negativă accentuată de vântul puternic, frigul care pătrunde în tot corpul, mâiniile care îngheață imediat și care blochează orice utilizare a aparatului în condiții normale, obiectivul care se udă la fiecare utilizare, valurile răzlețe care te mai prind din când în când dacă nu ești destul de rapid să te pui la adăpost, toate acestea te determină să stai locului acasă, la o cană cu vin fiert, uitându-te la un film bun. Și totuși….parcă nu trăiești, nu descătușezi acea energie și dorință care te face să pictezi natura în fotografie, să încânți mulți oameni care sunt plecați din țară și care apreciază fotografiile mele de nivel amator. Stă în puterea fiecăruia dintre noi, deci și a mea, să prezint lucrurile frumoase din jurul nostru….pentru că avem destule!”, a declarat Ovidiu Oprea pentru Constanța NEWS.

Vă invităm să admirați și să distribuiți galeria foto realizată de Ovidiu. Marea este, într-adevăr, frumoasă și iarna.

 

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*