FOTO Artista Alexandra Stan spune ceea ce toți constănțenii știu: “În Spitalul Județean Constanța e mizerie și lipsă de respect față de pacienți”

Imagine din Spitalul de Urgență Constanța. FOTO Alexandra Stan
Imagine din Spitalul de Urgență Constanța. FOTO Alexandra Stan

O postare a cântăreței Alexandra Stan a re-adus în discuție o problemă știută de toți: Spitalul Județean de Urgență Constanța este mizerabil și are cadre medicale carora “trebuie să le dai bani” pentru a-ți schimba un cearceaf.

“Imi iubesc tara si ma mandresc peste tot in lume cu faptul ca sunt romanca, dar nu pot sa inteleg de ce noi intre noi nu putem sa ne respectam si sa ne oferim tot ce este mai bun!

Din septembrie m-am mutat in Los Angeles pentru o perioada, dar pentru mine acasa inseamna #Romania. Acum am venit in tara din cauza ca tatal meu se afla in spital. Am fost sa-l vizitez, sa ii fiu alaturi si am ramas socata de conditiile de la etajul 1, Sectia Medicala 2, din cadrul Spitalului judetean Constanta.

Doamna doctor care are grija de tatal meu este deosebita si corecta, insa asistentele nu au vrut nici macar sa stea de vorba cu mine cand le-am atras atentia ca trebuie schimbata branula. Ca sa nu mai spun ca pentru schimbarea cearsafului trebuie sa le dai bani.

Mizerie, dezinteres si lipsa de respect fata de pacienti. Asta am intalnit astazi. Eu cred, totusi, ca putem mai mult de atat”, a scris Alexandra Stan.

Rândurile scrise de Alexandra Stan sunt însoțite de mai multe imagini care arată starea de degradare avansată a unui salon din unitatea medicală, dar și gândacii de pe pereți.

Artista îți încheie postarea cu mențiunea #CatedralaNeamului – o referință la faptul că autoritățile locale preferă să sponsorizeze Biserica, în loc să rezolve problemele grave din Spital.

UPDATE: Directorul medical al Spitalului de Urgență Constanța, dr. Bogdan Obadă spune că niciun pacient nu a reclamat scris aceste probleme și că le vor remedia atunci când va exista o astfel de sesizare.

“Schimbam la timp tot ce e de schimbat. Facem curățenie conform graficelor. Vă pun la dispoziție totul. Persoanele asupra cărora există suspiciuni sunt invitate în Comisia de Disciplină, dar o situație de genul acesta trebuie dovedită”, a declarat dr. Bogdan Obadă. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*