FOTO Accident rutier în municipiul Constanța din cauza unei neacordări de prioritate

În urma accidentului, mașinile au fost grav avariate. FOTO IPJ Constanța

O neacordare de prioritate s-a terminat cu două mașini distruse, un stâlp de beton rupt și două persoane, printre care și o fetiță de trei ani, rănite.

Accidentul s-a produs în jurul orei 12.50, când, un bărbat, de 33 de ani, din Constanța, a condus un autoturism marca Audi pe str. Meșterul Manole, dinspre strada Pandurului. La intersecția cu strada Hatman Arbore, pe fondul neacordării de prioritate de trecere, a intrat în coliziune cu un autoturism, marca Renault, condus regulamentar de un bărbat, de 46 de ani, pe str. Hatman Arbore către Șoseaua Mangaliei. În urma coliziunii, autoturismul Renault a fost proiectat într-un stâlp de susținere a rețelei electrice, care s-a rupt.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului autoturismului marca Renault și a minorei, în vârstă de 3 ani, pasager în primul autoturism.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*