FOTO VIDEO Accident grav pe drumul dintre Medgidia și Cuza Vodă. Trei persoane au murit și alte zece au fost rănite după ce un autobuz s-a ciocnit cu un autoturism

Accident grav între Medgidia și Cuza Vodă. FOTO SAJ Constanța
Accident grav între Medgidia și Cuza Vodă. FOTO SAJ Constanța

UPDATE 15.00 Începând cu ora 15:54 se revine la starea de normalitate – se dezactivează Planul Roșu de intervenție. Toate victimele au fost transportate atât la spitalul județean Constanța cât și la spitalul municipal Medgidia, au declarat reprezentanții ISU Dobrogea

UPDATE 14.55 Autoturismul circula pe strada Silozului din Medgidia, iar la intersecția cu DN 22 C a intrat în coliziune cu respectivul autocar care circula dinspre Constanța și Cernavodă, iar în urma impactului, șoferul a decedat pe loc, spun reprezentanții IPJ Constanța

UPDATE 14.40 Primele cercetări la fața locului au arătat că autobuzul circula pe ruta Constanța – Cernavodă, iar la intersecția cu un drum secundar, ce iese din Medgidia, cel cu autoturismul nu a acordat prioritate – a ieșit în fața autobuzului.

UPDATE 14.33 Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, ultimul bilanț este următorul: 4 persoane au fost încarcerate în autoturism, iar în autocar se aflau 9 persoane ( 8 călători plus șoferul). Din cele 4 persoane încarcerate 3 sunt decedate și una în comă, preluată de elicopterul SMURD. ATPVM Medgidia a preluat 3 victime pentru transport la spitalul Medgidia.

La fața locului au fost direcționate 3 ambulanțe SMURD, 11 ambulanțe SAJ, Descarcerarea grea, elicopterul SMURD, autospeciala transport personal și victime multiple – ATPVM, o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare
Inițial a fost alertat și elicopterul din județul Galați dar nu a mai fost nevoie

UPDATE 14.15: Trei persoane au fost declarate decedate în urma accidentului, iar alte 7 au suferit traumatisme. Numărul total al victimelor ajunge la 13.

UPDATE 14.00: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (14:00), circulaţia rutieră este oprită pe DN22C, din cauza unui accident rutier produs în localitatea Medgidia, judeţul Constanţa, în care au fost implicate un autoturism şi un autobuz. În urma evenimentului au rezultat patru persoane încarcerate, pasageri ai autoturismului şi mai multe persoane rănite uşor, pasageri ai autobuzului. În acest moment circulaţia este oprită pe ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetării locului faptei şi acordării de îngrijiri medicale necesare victimelor.

Șase ambulanțe, elicopterul SMURD și mașini de descarcerare au plecat către accident.

Reprezentanții ISU au anunțat că începând cu ora 13.35 a zilei de joi, 28 septembrie a fost activat Planul Roșu de Intervenție. În urma accidentului rutier au fost rănite 10 persoane aflate în autocar și alte 3 persoane din mașină sunt încarcerate. Evenimentul a avut loc pe Drumul Județean 222, în apropiere de Medgidia.

 

Revenim cu amănunte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. FOTO Accident rutier la ieșirea din Medgidia spre Cuza Vodă, la mică distanță de cel mortal | Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*