FOTO Accident grav la ieșirea din Constanța spre Valu lui Traian. Un tânăr a decedat după ce o mașină a fost lovită și aruncată pe contrasens

Accident grav pe DN3, la ieșire din Constanța. FOTO ISU Dobrogea
Accident grav pe DN3, la ieșire din Constanța. FOTO ISU Dobrogea

Trei persoane au fost rănite grav după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal pe DN3 la ieșirea din Constanța spre Valu lui Traian. 

La fața locului au fost trimise oo autospecială de descarcerare, una de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță de terapie intensiva mobila și două ambulanțe SAJ.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, “la data de 11 aprilie, in jurul orei18.00, pe DN 3,km 251+900 in apropierea localitatii Valu lui Traian. Auto marca Citroen care se deplasa dinspre Valu lui Traian catre Constant a intra in coliziune fata-spate cu o autoutilitara Opel pe care a proiectat-o pe sensul opus de mers. Autoutilitara intra in coliziune cu auto Duster ce se deplasa pe sensul opus”.

Una dintre victime a fost găsită inconștiență, încarcerată într-unul din autoturisme.

“La locul solicitării au fost găsiți:

  • un pacient 27 ani în stop la care s-a început protocolul de resuscitare

  • un pacient conștient,Tcc

  • un pacient conștient cu multiple fracturi”,

    au precizat reprezentanții SAJ Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*