FOTO Accident grav în localitatea Crucea: o cisternă și o basculantă s-au ciocnit, unul dintre șoferi fiind încarcerat, iar drumul blocat

În urma impactului dintre cei doi mastodonți, unul dintre șoferi a rămas încarcerat. FOTO ISU Dobrogea/SAJ

Un grav accident de circulație s-a produs vineri dimineață pe DN 2A în localitatea Crucea. O autocisternă a intrat în coliziune cu o autobasculantă. La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale ISU Dobrogea, poliției și Serviciului de Ambulanță.

 

Evenimentul rutier s-a produs, potrivit polițiștilor, la ora 8.40, când, un bărbat de 53 de ani a condus un tir de tip autocisternă, înmatriculat în Republica Moldova, pe DN 2A, dinspre Hârșova către Constanța, iar la kilometrul 154 a intrat în coliziune cu o autobasculantă care staționa pe partea dreaptă.

În urma impactului dintre cei doi mastodonți, cabina cisternei a fost deformată, iar șoferul de pe aceasta a fost rănit și a rămas încarcerat între fiarele contorsionate. La fața locului s-au deplasat două autospeciale ale ISU Dobrogea de descarcerare și cu spumă și apă, precum și ambulanțe.

Circulația rutieră în zonă a fost blocată pentru a putea permite echipajelor de salvare să intervină, precum și polițiștilor să efectueze cercetări la fața locului. Traficul rutier s-a reluat în jurul orei 10.50, după ce a fost eliberată și partea carosabilă.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*