FOTO A început târgul “Back to School” la Maritimo Shopping Center. Părinții școlarilor găsesc totul într-un singur loc

Târgul Back to school. FOTO Adrian Boioglu
Târgul Back to school. FOTO Adrian Boioglu

Ultimul week-end înainte de momentul în care sună clopoțelul vine cu oferte de nerefuzat la Maritimo Shopping Center. “Târgul Back to School” are loc între 11 și 13 septembrie sub organizarea Kool Media.

La cea de a doua ediție, participanții sunt împărțiți pe două mari secțiuni: Rechizite Școlare și Educaţie & Extra-curriculară. Astfel, în cadrul standului de rechizite şi papetarie- Novanis, amplasat în zona Info Desk, poţi achiziţiona începând de luni şi până duminică- ghiozdane, caiete, penare şi multe alte articole necesare unui nou an şcolar reuşit.

Părinții au ocazia să afle oferte educaționale din partea grădinițelor, a cenrelor after school, școli de dans sau alte activitați de dezvoltare personală pentru cei mici.

Lista expozanților este generoasă: Cambridge School of Constanţa, Hello Teddy, Trupa de teatru JOY, Şcoala de Dans Master Dance, Neuron English, Centrul Cultural Turc Yunus Emre, Grădiniţa Mini London, English Kids & Teens- centru de limbi străine pentru copii și adolescenți, Novanis, Centrul Educațional “Colibri”, Cămara cu Merinde, Grădiniţa Santa Maria del Mar. Constanța News este partener media al acestui eveniment.

Toți copiii se vor bucura de multe surprize puse la dispoziţie de expozanţi:
– Vouchere cu lecții gratuite
– Ateliere de creație
– Ateliere culinare

Totodată, taxa de participare va fi direcționată parțial către standul organizației Dăruiește Aripi.

Cei mici pot să participe la ateliere de creație, unde vor învăța cum se face origami, creație bijuterii și multe altele : Atelierele vor fi realizate vineri de la 17:00, iar sâmbătă și duminică de la 11:00 și 17:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*