FOTO 8 ani de administrație PNL-PSD la Medgidia. Parcul prin care ți-e frică să mergi

Buruieni în parcul de la Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Buruieni în parcul de la Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

O plimbare prin parcul de lângă canalul Dunăre Marea Neagră din Medgidia îți lasă un gust amar. Felul în care administrația locală condusă de liberalul Marian Iordache și social democrata Luminița Vlădescu și-a făcut treaba îți arată grija pentru acel oraș.

Pomii nu au mai fost toaletați de mult timp, iar buruienile au ajuns să aibă peste 1.20m înălțime. Zonele cu verdeață sunt împrejmuite de gard viu, dar iarba sălbatică din interior este mai mare decât gardul în sine.

În prag de alegeri, oameni precum Luminița Vlădescu și Marian Iordache, prin protejatul său, Marian Odor, cer medgidienilor să îi voteze. Oare acei oameni nu s-au săturat de buruieni și iarbă rea?

Și acesta nu este singurul exemplu. Șoseaua de centură a orașului arată ca după bombardament. Cine îndrăznește să meargă pe acolo cu mașina noaptea sau după ploaie, atunci când gropile sunt pline cu apă, poate să rămână fără roți. Dacă în alte localități, zonele publice sunt curățate măcar o dată la 4 ani, în prag de alegeri, municipiul Medgidia are un aspect neîngrijit tot timpul și autoritățile par preocupate de lupte politice.

Parcul de la Canal este cel mai bun exemplu pentru proasta administrație liberalo-social democrată: un oraș căpușat de interese personale și de partid.

Și dacă tot discutăm de parc, punem în antiteză câteva imagini dintr-o comună alăturată – Peștera. Parcul de lângă Primărie este un mic colț de rai. Acolo investiția este minimă și s-a făcut tot în 8 ani, dar administrația locală are grijă și de zonele publice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*