FOTO 400 metri cubi de deșeuri adunate de pe plaja Neversea. Compania Polaris a asigurat serviciile de salubrizare

Gunoaiele lăsate în urmă de participanții la Neversea. FOTO Polaris M Holding
Gunoaiele lăsate în urmă de participanții la Neversea. FOTO Polaris M Holding

Polaris M Holding a sustinut festivalul Neversea cu serviciile de salubrizare!

In perioada 7-9 iulie 2017, Polaris M Holding s-a alaturat festivalului Neversea in calitate de partener, cu serviciile de salubrizare. Aproximativ 150 000 de persoane au venit sa vada artisti cunoscuti in intreaga lume, care au performat pe scenele festivalului de pe plaja Modern din Constanta.

In cele 3 zile, Polaris a fost prezent la festival cu 90 de angajati care au municit in 3 ture, cu 4 autospeciale care au lucrat 24 h/ 24 h, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

De asemenea, pe cele 11 hectare, pe care s-a desfasurat festivalul, au fost amplasate 300 de pubele de 240 l si 90 de containere de 1 m³. Cantitatea de deseuri reciclabile colectata in perimetrul festivalului a ajuns la 400 m³.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*