Focuri de armă în stațiunea Mamaia pentru prinderea unui șofer beat

Politie Rutiera. FOTO Catalin Schipor

Un individ aflat într-un autoturism Mercedes a refuzat să oprească luni dimineață la semnalele unor polițiști și s-a lansat într-o cursă nebunească prin stațiunea Mamaia. S-a oprit doar după ce polițiștii au tras cu pistolul.

Incidentul s-a înregistrat la ora 7.13, când P.B. A. de 31 de ani din Eforie Sud, care conducea un autoturism Mercedes în care se mai aflau 2 tinere, a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor de la rutieră. A călcat accelerația șia pornit în viteză spre stațiunea Mamaia. Oamenii legii au pornit în urmarirea lui, alte 2 echipaje alăturându-se urmăririi. Șoferul nu a fost impresionat de polițiștii care se țineau după el până când unul dintre ei nu a scos pistolul din toc și a efectuat un foc de avertisment în plan vertical. În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că șoferul era sub influența băuturilor alcoolice – 0,89 mg/l alcool în aer expirat și având permisul anulat. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

Update:

Șoferul a fost reținut pe bază de ordonanță și va fi introdus în arestul IPJ Constanța, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*