Filme de groază, programate în cinematografe de Halloween

Filme de Halloween la Cinema City
Filme de Halloween la Cinema City

Pe 30 octombrie, Cinema City România lansează o provocare înfricoşătoare tuturor iubitorilor de film: o noapte “de groază” cu filme tematice şi preţuri îngrozitor de mici.

Cei care vor să aibă parte de câteva ore de senzaţii tari şi de neuitat în noaptea de 30 octombrie sunt aşteptaţi în orice cinematograf Cinema City, unde pot vedea oricare două dintre următoarele filme: “Ouija”, “Camera terorii”, “Inferno”, “Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi”. Oferta e condimentată cu scene horror, fantastice, de aventuri şi de acţiune care îi vor face să strige de frică şi pe cei mai îndrăzneţi dintre cinefili, dar şi să-şi dorească să mai stea la un film.

“Ouija”, un horror despre spirite malefice

În regia lui Mike Flanagan, filmul spune povestea unei văduve care introduce un nou număr în seria ei de mici scamatorii cu care îşi câştigă existenţa, neştiind că astfel invită în casa ei o forţă cât se poate de malefică. Când fiica cea mică a femeii cade pradă unui spirit nemilos, fragila familie trebuie să înfrunte temeri inimaginabile pentru a o salva şi pentru a alunga spiritul. Din distribuiţie fac parte Elizabeth Reaser, Henry Thomas şi Doug Jones.

“Camera terorii”, un thriller psihologic

Filmul redă o întâmplare înfricoşătoare prin care a trecut o familie în propria casă. Căutând un nou început, Dana (Kate Beckinsale) şi David (Mel Raido), împreună cu fiul lor Jeremy, în vârstă de 5 ani, se mută din Brooklyn în casa lor de vis, un frumos conac vechi din mediul rural. Ascunsă în pod descoperă o cameră secretă. În urma unor evenimente terifiante şi de neexplicat, Dana găseşte cheia pierdută de mult timp a acestei camere şi deschide astfel o serie de orori inimaginabile care sunt legate de trecutul înspăimântător al casei, dar şi al său personal. Inspirat de evenimente reale, filmul ”Camera terorii” este regizat de D. J. Caruso, pe baza unui scenariu semnat de Wentworth Miller.

“Inferno”, acţiune la superlativ

Regizat de Ron Howard şi avându-i în distribuţie pe Tom Hanks, Omar Sy, Felicity Jones, Ben Foster, Alisha Heng şi Ana Ularu, filmul “Inferno” continuă povestea profesorului Robert Langdon, care este din nou atras într-un mister aproape imposibil de dezlegat şi într-o cursă contracronometru pentru salvarea întregii lumi.

Sub semnul uneia dintre cele mai misterioase şi longevive capodopere ale literaturii, Divina Comedie a lui Dante Alighieri, aventurile din Florenţa ale reputatului profesor au ca scop oprirea unui act terorist ce va afecta soarta fiecărei persoane de pe glob. Descoperiri futuriste ale ştiinţei, picturi nemuritoare şi explorarea unora dintre cele mai celebre clădiri ale frumosului oraş italian punctează goana lui Langdon spre un deznodământ care ar putea schimba omenirea o dată pentru totdeauna.

“Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi”, o producţie fantastică 3D

În regia lui Tim Burton şi avându-i în distribuţie pe Terence Stamp, Samuel L. Jackson, Judi Dench, Eva Green, filmul cuprinde imagini fantastice şi captivante, personaje memorabile, bătălii epice şi manipulări unice ale călătoriilor în timp.

Povestea este cea a lui Jake, care află indicii despre un mister care cuprinde realităţi şi timpuri alternative, el descoperă un refugiu secret, cunoscut drept Căminul Domnişoarei Peregrine pentru Copii Ciudaţi. Pe măsură ce Jake află mai multe despre rezidenţii acestuia şi despre abilităţile lor neobişnuite, el îşi dă seama că siguranţa este o iluzie, şi că pericolul pândeşte sub forma unor inamici puternici şi ascunşi. Jake trebuie să îşi dea seama ce este real şi ce nu, în cine poate avea încredere, şi cine este el cu adevărat.

În seara de 30 octombrie, preţurile în locaţiile Cinema City din ţară sunt de 16 de lei (un film 2D) şi 18 de lei (un film 3D, fără ochelari incluşi). Însă, dacă amatorii de senzaţii de groază îşi doresc, pot urmări două din cele patru filme la preţuri speciale: două filme 2D la 29 de lei şi un film 2D + un film 3D la 31 de lei, fără ochelarii 3D incluşi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*