Femeile de afaceri din Constanța merg la Quicklink – Business Networking Event

Quicklink - martie 2017. FOTO JCI
Quicklink - martie 2017. FOTO JCI

Ești femeie de afaceri și vrei să cunoști noi parteneri și oportunități? Acum este momentul! Este început de primavară, perioada ideală pentru noi colaborări. JCI Constanța dă startul unui nou eveniment dedicat femeilor, QUICKLINK- Business Networking Event.

Evenimentul va avea loc joi, 16 martie, începand cu ora 18.30, la restaurantul HARLEQUIN din Mamaia. Business Networking Event (B.N.E.) este un eveniment bine-cunoscut pe plan național și internațional.

Având în vedere că luna martie este luna femeii, această ediție va avea un format special dedicat exclusiv femeilor antreprenoare. 
 QUICKLINK are drept scop interacțiunea dintre femeile de afaceri, manageri sau persoane „cheie” din diverse companii sau organizații, membrii sau parteneri JCI Constanța și orice persoană interesată de noi parteneri sau colaboratori în afaceri. 
Evenimentul este conceput sub forma unui speed networking, astfel încât doamnele și domnișoarele să interacționeze una cu celalalta, pe rând, timp de 5 minute. Astfel, toate femeile de afaceri prezente în sală au posibilitatea să dea startul unor parteneriate de succes. Participantele vor fi răsfățate cu premii atractive și vouchere din partea partenerilor la eveniment. În plus, doamnele și domnișoarele vor participa la o tombolă cu premii surpriza!

Invitatul special al evenimentului Quicklink – Business Networking Event pentru femei de afaceri este Anda Nicola – Project Manager SkirtBike Constanta şi Co-fondator Sweets and colours by Chamarel Events. Anda Nicola va vorbi despre relaţionare şi parteneriate, despre oportunităţi de business şi despre cât de important este să iţi construiesti o reţea de contacte profesionale.

Înscrierile la eveniment se fac la numărul de telefon: 0732.833.443 (Romina Fantana). Taxa de participare la eveniment este 50 lei/persoana. Locuri disponibile: 16.
Taxa de participare se achita in contul JCI Constanta:
 Junior Chamber International Constanta, Banca Transilvania.
RO21BTRLRONCRT0235391701, CUI 33043911
Dovada platii se trimite pe adresa office@jciconstanta.ro. Event Manager: Cosmin Chitu (0727.537.902).

Afișul Quicklink - martie 2018
Afișul Quicklink – martie 2018

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*