Federația Asociațiilor de Promovare merge la Târgul de Turism

Corina Martin, președintele FAPT
Corina Martin, singurul independent la Constanța înscris în cursa pentru Parlament

Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania (FAPT) participa la editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei, in perioada 16-19 februarie 2017, prin Asociatiile membre: Oradea, Prahova, Brasov, Timis, Sibiu, Litoral – Delta Dunarii, pentru a invita si atrage turistii romani in destinatiile de vacanta romanesti.

Suntem prezenti la acest targ cu mesteri populari, bucate si vinuri romanesti, spectacole de traditii si obiceiuri.

“FAPT continua sa deruleze campania “Vacanta in tara mea” prin care reusim sa atragem tot mai multi turisti romani si straini in vacanta, in destinatiile romanesti. Hotelierii, agentiile de turism, aerporturile, primariile si consiliile judetene din destinatiile majore ale Romaniei se prezinta si se promoveaza incepand de maine la cel mai important eveniment din turismul romanesc, Targul de Turism al Romaniei. Demaram mai multe actiuni comune de promovare care vor uni destinatiile din Romania si invitam turistii romani sa descopere ofertele “Vacanta in tara mea”, a declarat Corina Martin, președintele FAPT.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*