Father’s Day la Cambridge School of Constanța. Echipele tată-copil se pregătesc pentru 11 probe de foc în parcarea VIVO!

Father's Day organizat de Cambridge School of Constanța la VIVO!
Father's Day organizat de Cambridge School of Constanța la VIVO!

Ziua Tatălui este mai frumoasă atunci când, ca și tătic, o petreci alături de puiul tău. Echipele tată-copil de la Cambridge School of Constanța se pregătesc să o aniverseze mai devreme în acest an – pe 12 mai 2017, între orele 12.00 – 15.00 în parcarea VIVO! Constanța.

Participanții vor avea ocazia să arate că sunt cea mai tare echipă. Eroii principali vor trece prin 11 probe sportive:

– proba de alergat printre cauciucuri
– proba dans tutu-uri
– tabla de șah dinamic
– proba de pescuit
– desene pe asfalt cu creta
– duct tape – jocul X și 0
– proba “prinde măru’”
– baschet
– fotbal
– proba de Limbo dance
– jocul de forță (funia)

La eveniment pot participa orice pereche tată-copil/copii. Înscrierile se fac în mod gratuit prin mesaj la 0725 193 006 – secretariat Cambridge sau la Vivo, în ziua de vineri, la 11.00.

Father's Day organizat de Cambridge School of Constanța la VIVO!
Father’s Day organizat de Cambridge School of Constanța la VIVO!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*