Fă, Ponta, aveai chef de o demisie?

Editorial Constanța News
Editorial Constanța News

Micul Titulescu, pupila lui Adrian Năstase ajunsă premier, a fost demis astăzi de Dragnea, șeful PSD. Dacă Dragnea nu se trezea la timp, oamenii putea striga liniștiți “demisia” în stradă fără ca Ponta sau Oprea să-i audă. Gradul lor de nesimțire a ajuns atât de departe încât vocea străzii nu-i clintea deloc. Mai ales generalul interesului național a reușit zilele acestea să ne dovedească faptul că e ahtiat după putere, după forță,iar un polițist mort din cauza lui nu contează.

Da, Liviu Dragnea și-a dat seama că Oprea nu va demisiona niciodată, iar singura soluție rămasă era depunerea mandatului premierului Victor Ponta. Se încearcă astfel spălarea rapidă a imaginii PSD, introducându-se sintagma „o altfel de politică, o politică a cetățeanului”. Președintele PSD a simțit foarte bine momentul și l-a determinat pe premierul plagiator să plece.

Bineînțeles, plecarea lui Ponta deschide ușa speculațiilor politice, a negocierilor dintre partide și a trădărilor. Cine își va asuma o nouă guvernare, e greu de spus în clipa asta, PNL fiind o tentativă de partid politic 2 în 1, cu mulți membri plimbați pe la DNA sau prin tribunale, UNPR și-a terminat existența după accidentul lui Oprea și greșelile administrative ale lui Piedone. S-ar putea ca și PSD să-și dorească să pregătească anul 2016 din opoziție, lăsându-i pe alții să-și rupă capul pe ultima sută de metri. Se pot face orice fel de scenarii, cert este că Iohannis are un rol esențial în ce se va întâmpla. Președintele României poate demonstra că tăcerea lui de un an a fost de aur, că acum știe exact ce să facă și va alege soluția cea mai bună pentru oameni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*