Expoziție și seară muzicală sub clar de lună pe plaja din Mamaia

Treeb Party la Mamaia
Treeb Party la Mamaia

Vineri, 19 august a.c., începând cu ora 20.30,  plaja din perimetrul  Hotelului  Tomis Mamaia va găzdui o expoziție de artă plastică semnată de câțiva tineri artiști constănțeni. Evenimentul “Beach party with Treeb” este o expresie a mișcării Treeb ai cărei inițiatori sunt pianistul Theodoros Camil Popa și artistul plastic Alexandru Arghir și care s-a născut din nevoia artiștilor aflați la început de drum de a se sprijini unii pe ceilalți în încercarea de a împărtăși celorlalți din emoția lor creatoare.

“Într-o lume din ce în ce mai mercantilă în care artistul tinde să fie strivit de șabloane impuse de gustul publicului larg, mișcarea Treeb dorește să atragă atenția asupra actului artistic de calitate, fără compromisuri, ca expresie fidelă a viziunii celui care îl creează.  Indiferent de modalitatea de exprimare, artistul se confruntă acut cu bariere generate de tendințe și prejudecăți, uitându-se faptul că modalitatea lui de comunicare cu lumea este opera sa așa cum el o vede, nu cum ar vrea cei din jur să o vadă”, a declarat Alexandru Arghir

“În muzică, fenomenul trendului alterează și inhibă și mai mult intenția artistică. Consider nebenefică promovarea unui anumit sound sau al unor genuri doar pentru că ele răspund unei presupuse cereri din partea publicului.  Încercăm să ne cunoaștem și să ne ajutăm unii pe alții să ne facem cunoscută munca, interesul fiind unul comun, dezinteresat”, spune Theodoros Camil Popa.

Organizat într-un cadru ce se dorește a fi destins, neformal și lipsit de inhibiții, evenimentul invită publicul larg să pășească într-un univers în care arta, prietenia sinceră și spiritul liber se înlănțuie sub clar de luna în atmosfera DJ Marello și unde ținuta este obligatorie doar în actul artistic.

Afiș Treeb Party la Mamaia
Afiș Treeb Party la Mamaia

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*