EXCLUSIV VIDEO Valentin Vrabie este noul primar al municipiului Medgidia. Numărătoarea parțială arată că a câștigat cu 59,1% din voturi

Valentin Vrabie. FOTO Adrian Boioglu
Valentin Vrabie. FOTO Adrian Boioglu

UPDATE: La ora 6.00, după numărarea a buletinelor din cele 37 de secții de votare, Valentin Vrabie are 59,1% dintre voturile valabile.

Victorie covârșitoarea a independentului Valentin Vrabie la Medgidia. Candidatul cel mai bine cotat a confirmat și la numărătoarea voturilor.

Conform numărătorii paralele Valentin Vrabie a obținut 59,1% dintre voturile valabil exprimate.

Pe locul doi se situează Luminița Vlădescu. Candidata PSD a reușit să adune 17% dintre voturi. Locul trei este ocupat de liberalul Marian Odor cu 16,3% din opțiunile medgidienilor. Următoarele locuri aparțin candidatului ALDE – 3,47%, candidatul UNPR – 1,24%, cel al PMP – 1,61% și independentul Vasilescu – 1,1%.

Situația din Consiliul Local Medgidia este următoarea:

PSD – 25%

M10 – 21%

PNL – 16,4%

ALDE – 8,5%

UDTTMR – 7,5%

Miscarea pentru Medgidia – 5,4%

PSRO – 4%

PMP – 2,8%

PER – 2,2%

PNTCD – 2%

UNPR – 1,9%

PRM – 1,5%

PSR – 1,2%

Partida rromilor – 1,2%

 

Iată prima declarație a lui Valentin Vrabie după câștigarea alegerilor:

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*