EXCLUSIV Independentul Marius Petre a câștigat primăria Peștera, conform numărătorii paralele

Marius Petre, candidat la Primăria comunei Peștera. FOTO Adrian Boioglu
Marius Petre, candidat la Primăria comunei Peștera. FOTO Adrian Boioglu

Marius Liviu Petre este primul independent declarat câștigător, conform numărătorii paralele. El a câștigat primul său mandat de primar al comunei Peștera cu un procent de 56,2%.

Cifrele (deocamdată neoficiale) arată că Marius Petre a obținut 43% din voturile valabil exprimate în satul Ivrinezu și 58,5% din voturile de la Izvoru Mare. Procentul cel mai bun al independentului a fost obținut la Peștera. Marius Petre a câștigat acolo 67,2%.

“Mulțumesc peșterenilor pentru votul de încredere pe care mi l-au acordat. Împreună vom continua proiectele începute de administrația Vrabie pentru dezvoltarea comunei Peștera. Campania s-a încheiat și este momentul sa ne unim cu toții, sa lăsăm deoparte încercările de manipulare și de dezbinare încercate de partidele politice. Voi fi primarul tuturor locuitorilor comunei Peștera, indiferent de opțiunea manifestată de urne. Suntem o familie, vom continua ca o familie… Familia Peștera!”, a declarat Marius Liviu Petre pentru Constanța NEWS.

Marius Liviu Petre este născut chiar în comuna Peștera, mai exact în satul Izvoru Mare. El a studiat până în clasa a 6-a la Peștera, apoi a făcut liceul la Medgidia și Facultatea de Istorie la Constanța. Au urmate două masterate la Facultatea de Istorie, respectiv SNSPA București și Doctoratul în anul 2013. El a fost profesor de istorie, Director al Școlii din Peștera și inspector școlar.

Acesta este primul său mandat ca primar independent. Îl urmează în funcție pe independentul Valentin Vrabie, care a candidat la funcția de primar a municipiului Medgidia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*