Examene de promovare la Delfinariul Constanța

Pentru un delfin bine dresat, mâncarea e mai gustoasă la înălțime. FOTO Adrian Boioglu
Pentru un delfin bine dresat, mâncarea e mai gustoasă la înălțime. FOTO Adrian Boioglu

Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta, b-dul Mamaia nr.255, organizeaza in baza Regulamentului cadru aprobat de H.G. nr.286/2011, cu modificari si completari, examen de promovare pentru urmatoarele functii:

– din functia de artist circ gr.II in functia de artist circ gr.I (1 post delfinariu) 

– din functia de artist circ debutant in functia de artist circ tr.III ( 1 post Microrezervatie si pasari exotice) 

– din functia de ingrijitor animale tr.II in functia de de ingrijitor animale tr.I (1 post Microrezervatie si pasari exotice) 

– din functia de ingrijitor animale tr.III in functia de de ingrijitor animale tr.II (2 posturi Microrezervatie si pasari exotice) 

– din functia de ingrijitor animale tr.IV in functia de de ingrijitor animale tr.III (2 posturi Microrezervatie si pasari exotice) 

Concursul va consta in sustinerea unei probe practice in data de 25.10.2016, ora 10:00 sediul institutiei, b-dul Mamaia nr.255.

La data, ora si locul stabilite pentru examenul de promovare, comisiile de examinare vor fi prezente la sectia Delfinariu si la sectia Microrezervatie si pasari exotice unde se vor sustine probele practice de catre candidatii propusi spre promovare.

Durata examenului se stabileste de catre comisia de examinare in functie de gradul de dificultate si complexitate al probei practice,dar nu poate depasi 3 ore. Rezultatele examenului de promovare se afiseaza in termen de doua zile lucratoare de la sustinerea acestuia la sediul si pe site-ul institutiei. Contestatiile se depun in termen de o zi lucratoare de la afisarea rezultatului, sub sanctiunea decaderii din acest drept. Relatii suplimentare la biroul resurse umane al institutiei,d-na Vatafu Daniela, sau la telefon 0241-481240.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*