Evenimentul verii în județul Constanța! Sărbătoarea Florii de Salcâm îi aduce pe Carla’s Dreams, Delia și Loredana în comuna Peștera

Ziua Comunei Peștera 2016
Ziua Comunei Peștera 2016

Administrația comunei Peștera își ține promisiunea față de localnici și organizează o nouă ediție a “Sărbătorii Florii de Salcâm”. Evenimentul, care are loc pe 21 mai, a depășit de mult granițele unei sărbări câmpenești și s-a transformat de la an la an în ceva menit să atragă oameni din toată țara, nu doar din județul Constanța.

Ediția din 2016 a acestui mega-concert îi aduce pe Carla’s Dreams, Delia și Loredana. Prezentatorii Romică Țociu și Cornel Palade vor începe însă ziua cu artiștii de muzică populară și pop: Provincialii, Mihaela Tabura, Ana Dabija, Lidia Bejenaru, Ioana Căpraru, Nicu Mâță, Nicolae Ciubotaru și Anișoara Puică.

Taraful lui Nicolae Botgros este un alt nume care va aduce bucurie peșterenilor.

Sărbătoarea Florii de Salcâm este un eveniment aparte pentru că acolo vin, pe de o parte cei mai buni artiști ai momentului și pe de alta, locația aleasă – la marginea pădurii din Peștera îmbie localnicii la o petrecere de aproape 12 ore.

Muzica nu va fi singurul mod de petrecere a zilei. La Ziua Comunei Peștere vor fi Ateliere de prelucrare a fierului și pielii, demonstrații de lupte daco-romane, transformers robots și un parc de distracții. Seara se va încheia cu un Foc de Artificii și un Show Laser.

Evenimentul a devenit o tradiție în Peștera. Ideea i-a aparținut fostului primar independent Valentin Vrabie. Iată că actuala administrație condusă de interimarul Tudorel Grosu nu îi dezamăgit pe peștereni. Spre deosebire de alte localități, Ziua Comunei Peștera este organizată de Primărie, dar banii publici nu sunt cheltuiți decât într-o mică măsură pentru artiști. Sponsorii evenimentului sunt cei care suportă cheluielile. În plus, fostul primar a declarat de multe ori că fondurile locale erau administrate de consilieri independenți, așa că banii nu ajungeau la partidele politice și la clienții lor preferați.

Anul trecut, peste 35.000 de oameni au invadat Peștera pentru acest eveniment de excepție.

Ziua Comunei Peștera 2016
Ziua Comunei Peștera 2016

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*